2020. 02. 26.
Hogyan lehet gyorsan és egyszerűen szaletlit kialakítani a kertben
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):

Szaletli a kertben

Friss levegőn lenni a napsütötte kertben – kiváló alkalom pihenésre és kikapcsolódásra. Néha viszont a kertben, vagy a gyümölcsösben is el kell rejtőzni az égető napsugarak, vagy a hirtelen zápor elől. Mivel az első tavaszi napok hamarosan már kertbe csalogatnak, érdemes már most  mindent átgondolni és előkészíteni, hogy a legjobb körülményeket időben kialakítsuk. A  szaletlik nem csak csendes elvonulásra, de barátokkal való kellemes beszélgetésekre, grillezésre is kiváló helyszínt jelentenek.

De hogyan lehet egy szaletlit létrehozni anélkül, hogy ez nagy pénzügyi terhet jelentene?

 Íme néhány hasznos tipp, melyet mérlegelhet.  A szaletli nem mindig készül fából. A ponyva szaletli nagyon előnyös és teljesen kielégítő alternatívája lehet a fa változatnak. A pavilon szükség esetén gyorsan felállítható, és a fából készült szaletlikkel ellentétben, gyorsan lebontható, vagy áthelyezhető.  A vízálló tetőponyvának, és a stabil vázszerkezetnek köszönhetően,  tökéletesen védve lesz nem csak az égető naptól, hanem az esőtől is. Akár egyedül, segítség nélkül is felépítheti. Ha nagyszabású vállalati partit szervezne, akkor cége logójával meg is személyesítheti a sátrat. A szaletlit hagyhatja nyitottnak, de teljesen be is zárhatja az oldalfalak segítségével, melyeket tépőzárral rögzíthet a tetőponyvához.  Hogy a nagyobb szélben is biztonságban tudja a sátrát, rögzítse rögzítőcövekkel, vagy víznehezékkel.

Szeretné saját termelésű gyümölcsét, zöldségét vagy mézét közvetlenül az udvarán eladni? A legjobb megoldás egy olyan árusító pavilon felállítása, amely nemcsak árnyékot nyújt és az esőtől védi meg, de szükség esetén lebonthatja, vagy áthelyezheti az udvarának egy másik szögletébe. Ha már nincsen rá szüksége, egyszerűen összehajtja a sátrat, és gond nélkül tárolhatja a garázsban vagy a pincében.

Bár nem úgy tűnik, a kerti grillezések és ünnepségek ideje hamarosan beköszönt. A kerti sátor szaletlik egy új tendencia, amely nemcsak olcsó, hanem rendkívül praktikus megoldás is a kerti szaletli kialakítására.

Kulcsszavak: életmód

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés